AAU logo

ESDH-sekretariatet

ESDH-kurser

Online WorkZone kursus Begynder/nyansatte del 1.

Her finder du: Begynderkursus i WorkZone del 1. 
 

Nedenfor kan du læse om de kurser, ESDH-sekretariatet løbende udbyder. Se tidpunkter og tilmeld dig via  AAU's kursussystem https://aau.plan2learn.dk/. 

Har I brug for et kursus målrettet minimum 7 deltagere fra jeres afdeling, er I velkomne til at skrive til esdh-sekretariat@adm.aau.dk

Kursusbeskrivelser

Generelt Kursus (Begynder/nyansatte)

Dette kursus henvender sig til nye WorkZone-brugere. Som deltager bliver du vist rundt i WorkZone og lærer basal WorkZone-brug.

Hvor: Aalborg Universitetsbibliotek.
Varighed: Ca. 3 timer.
Antal deltagere: Maks. 20 personer.

Dette kursus tilbydes nu online og du finder første del af kurset - del 1. øverst på denne side. For at deltage på kursets del 2., kan du tilmelde dig via. linket nedenfor.

Se næste kurser og tilmeld dig via AAU's kursussystem https://aau.plan2learn.dk/ 

STUDENTERSAGSKURSUS

Kurset er til WorkZone-brugere, der arbejder med studentersager. Som deltager bliver du undervist i at oprette studentersager, gemme dokumenter på studentersager osv.
Første del er det samme som det Generelle kursus, så derfor ligger studentersagskurset efter det generelle kursus, og du skal derfor ligge ½ time oven i det generelle kursus dvs. 3 ½ time.

Hvor: Aalborg Universitetsbibliotek.
Varighed: Ca. 3 1/2 time (kurset holdes i umiddelbar forlængelse af de generelle kurser for begyndere/nyansatte, og du skal derfor både tilmelde dig det generelle kursus for begyndere/nyansatte og studentersagskurset).
Antal deltagere: Maks. 20 personer.

Se næste kurser og tilmeld dig  via AAU's kursussystem https://aau.plan2learn.dk/

Best practice (udtræk til excel, proces, Workzone drev samt Søgninger og opsætning af Dashbord)

Kurset henvender sig til brugere, der allerede arbejder i systemet. Som deltager får du vist søgninger, udtræk til Excel, opsætning af Dashbord (skrivebordet), hvordan du kan bruge WorkZone Drev, samt hvordan man gennemfører en proces via WorkZone.

Hvor: Aalborg Universitetsbibliotek.
Varighed: Ca. 2 timer.
Antal deltagere: Maks. 20 personer.

Se næste kurser og tilmeld dig  via AAU's kursussystem https://aau.plan2learn.dk/

KURSER I JOURNALISERING AF PROJEKTER OG FORSKNINGSANSØGNINGER

Kurset kan både henvende sig til nye og øvede brugere. Vi målretter kurset til jeres afdelings udgangspunkt. Skriv til  esdh-sekretariat@adm.aau.dk, hvis I  er interesserede i, at vi kommer og holder et kursus for jer.

Kursus for jeres afdeling?

Det er også muligt at få et kursus målrettet jeres afdeling og arbejdsgange. Disse kurser er gode, hvis jeres afdeling ikke er kommet i gang med at bruge WorkZone. Så laver ESDH-sekretariatet et forløb sammen med jer, hvor I får hjælp til at opbygge en struktur for jeres sager og dokumenter. Desuden får I guides til, hvordan I nemt kan flytte jeres eksisterende materialer til WorkZone.  Skriv til  esdh-sekretariat@adm.aau.dk, hvis I er interesserede i, at vi kommer og holder et kursus for jer.

Hvor: Hos jer
Varighed: Afhænger af undervisningsønsker
Antal deltagere: Min. 7 personer.

Superbrugermøder

Der er udpeget superbrugere i WorkZone for de forskellige afdelinger. Se en liste over, hvem der er registreret som suberbrugere. Hvis din afdeling ikke har udpeget en superbruger, er I velkomne til at indmelde en til ESDH-sekretariatet.

Næste møde afholdes: 12. juni 2019 kl. 9-11 på AUB i Lindgren, Langagervej 2